Prijzen & bezorging

like

Prijzen

Alle prijzen op onze webshop zijn vermeld inclusief BTW. De wettelijke verwijderingsbijdragen zijn berekend in de prijs, u wordt dus niet verrast met extra kosten tijdens het bestelproces.
Bij een aantal producten worden er staffelkortingen getoond, de weergegeven staffelprijs is van toepassing bij afname van het aangegeven aantal. Het is tevens mogelijk een bestelling te plaatsen vanuit het buitenland vrijgesteld van BTW. Hiervoor kunt u contact met ons opnmenen via 0571 - 700510 of info@fifty-commerce.nl.

like

Altijd gratis verzending binnen de EU en kosteloos retourneren

Bestellingen worden altijd gratis verzonden naar alle landen binnen de Europese Unie. Onze leveringen worden afgeleverd doot TNT Post. Zodra uw pakket ons magazijn heeft verlaten ontvangt u een e-mail met daarin een track & trace code om uw pakket te volgen. Mocht uw bestelling onverhoopt niet bevallen dan kunt u deze kosteloos aan ons retourneren binnen 30 dagen. De retourkosten voor het terugsturen van uw bestelling worden door ons vergoed. Zodra uw retourzending is ontvangen in ons magazijn worden de gemaakte retourkosten en bestelbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 5 werdagen aan u terugbetaald. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld? Dan wordt uw bestelling de zelfde dag verzonden

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden, mits de artikelen op vooraad zijn. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16:00 uur of in het weekend worden op maandag verzonden. 96,3% van de verzonden pakketten worden de volgende werkdag aangeboden op het aangegeven afleveradres.

like

Uw pakket zorgvuldig verpakt

Alle bestellingen worden met de grootste zorgvuldigheid verpakt, dit om breuk aan goederen te voorkomen tijdens het verzenden.